ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold sejrer efter stærk anden halvleg
10. september 2018

Odense Håndbold sejrer efter stærk anden halvleg

Søndag eftermiddag fik Odense Håndbold en solid sejr over sidste sæsons nummer tre Viborg HK. Odense Håndbold er dermed endnu ubesejret i denne sæson af HTH Ligaen.

Af Nadja Bloch

Det var to forskellige udgangspunkter, de to hold mødte op i Odense Idrætshal med søndag eftermiddag. Odense Håndbold stod med tre ud af tre mulige sejre, mens Viborg HK modsat stod med tre nederlag. På trods af dette var det Viborg HK, som kom bedst fra start i kampen, hvor fejl i angrebsspillet hos de orange gav viborgenserne mulighed for kontrascoringer. Dermed var stillingen også 2-4 til Viborg HK, da kampen rundede fem minutter.

Denne føring indhentede Odense Håndbold dog hurtigt med gode forsvarsaktioner, og efter ca. 11 minutters spil var stillingen 6-6. Herefter skiftedes de to hold til at sende bolden i nettet, og ved stillingen 8-8 kaldte Pytlick til timeout. I perioden efter gjorde Odense Håndbold det til 11-9, hvorefter det var de grønnes tur til en timeout. Dette kunne dog ikke hamle op med en storspillende Tess Wester i målet, som samtidig sendte bolde op ad banen til fine kontrascoringer. Det betød, at de orange kunne gøre det til 14-10 efter ca. 25 minutter. Viborg HK reducerede med to mål inden halvlegen, og de to hold gik til pause ved stillingen 14-12 til Odense Håndbold.

I anden halvleg var det de orange, der kom bedst fra start, og efter blot seks minutter var Pytlicks tropper foran med 18-13. På trods af en scoringspause på seks minutter midt i anden halvleg for Odense Håndbold, blev kampen aldrig rigtig spændende. Med et stærkt forsvar og tålmodigt angrebsspil med Stine Jørgensen i spidsen udbyggede de orange lige så stille føringen, indtil slutfløjtet lød ved cifrene 28-21.

Den fjerde sejr på stribe blev altså søndag kørt sikkert hjem foran et veloplagt hjemmepublikum anført af de orange Inferno. Topscorerne i kampen blev Stine Jørgensen og Line Haugsted med hver syv mål. 

Næste opgave for de orange bliver den 15. september, hvor holdet spiller ude mod EH Aalborg. Næste hjemmekamp er fredag den 21. september, hvor Skanderborg Håndbold kommer på besøg i den orange hule. Billetter til denne kamp kan købes her

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app