ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold sejrede for niende gang
17. oktober 2018

Odense Håndbold sejrede for niende gang

Det blev til endnu en sejr i går, da de orange drog mod Jylland for at spille mod TTH Holstebro. Efter 50 minutters tæt kamp trak de orange fra hjemmeholdet og sikrede den niende sejr på stribe i HTH Ligaen.

Niende runde af HTH Ligaen blev for Odense Håndbolds vedkommende afviklet tirsdag, hvor modstanderen var TTH Holstebro.

Holdene fulgtes godt ad i starten af kampen, og efter et kvarters spil var stillingen 6-6. Første halvdel af kampen var også præget af små fejl fra begge hold, men heldigvis startede de orange fløje godt ud – både Trine Østergaard og Freja Cohrt havde gode aktioner i angrebet og kvitterede med mål.

21 minutter inde i halvlegen ved stillingen 10-8 til de orange, valgte Jan Pytlick at tage sin første timeout. Snakken med spillerne fik dog ikke Odense Håndbold til at trække yderligere fra. Efter timeouten blev det til en brændt chance og et straffekast i den anden ende af banen, som TTH Holstebros Sara Stougaard tog sig af.

I de sidste minutter af halvlegen opstod en del fejl hos TTH Holstebro, som de orange ikke fik udnyttet. I stedet blev det til et par afbrændere fra Jessica Quintino, hvorefter holdene måtte gå til pause 13-10 til Odense Håndbold.

TTH Holstebro lagde hårdt ud i anden halvleg og fik hurtigt elimineret den lille orange føring fra første halvleg. Fem minutter inde i anden halvleg var stillingen 14-13 til Odense Håndbold.

Odense Håndbold trak herefter fra igen til stillingen 16-13, men TTH Holstebro formåede at holde fast i de orange, og efter 41 minutters spil var stillingen 18-17. Da Kaja Kamp Nielsen udlignede til 18-18, måtte Pytlick igen smide sit timeout-kort.

TTH Holstebro kom også foran 20-19, men Odense Håndbold fik dog hurtigt elimineret føringen og udlignede til 20-20. Herefter skiftedes holdene til at bytte mål, og med ti minutter tilbage af kampen var stillingen 24-24.

Spændingen blev holdt i live et par minutter, hvorefter Odense Håndbold kunne trække fra TTH Holstebro. Gode scoringer af bl.a. Mette Tranborg og Kathrine Heindahl fik bragt de orange foran – scoringer som også så ud til at afgøre kampen. I de sidste minutter cementerede de orange sejren, og kampen ender 34-27 til Odense Håndbold. Sejren bliver den niende på stribe for de orange i HTH Ligaen.

Næste opgave for Odense Håndbold bliver i Women’s EHF Champions League. De orange tager torsdag til Norge, hvor Larvik HK venter. Kampen spilles fredag den 19. oktober kl. 18.45 og vises på DR2.

Husk også de næste kampe på hjemmebanen i Odense Idrætshal. Du kan købe billet til de forskellige kampe her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app