ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold øger forspringet med sejr i Ikast
05. april 2018

Odense Håndbold øger forspringet med sejr i Ikast

Efter en tæt slutspilskamp løb Odense Håndbold fra FCM Håndbold i anden halvleg. Med en sejr på 21-27 udbygger de orange føringen i slutspillets pulje 2.

Af Sebastian Spangtoft

En blanding af tålmodige angreb og hurtige afslutninger prægede kampens indledning, som kunne karakteriseres som målfattig. 3-3 var stillingen efter 11 minutter, hvilket må tildeles præstationerne hos målvogterne. Her kom Althea Reinhardt og Sabine Englert begge godt fra land og var en forhindring for angrebsspillerne.

FCM Håndbold fik først gang i netmaskerne og dermed skabt et hul. Helene Fauske og siden hen Louise Burgaard bragte hjemmeholdet foran 6-3. Det tvang Jan Pytlick til at tage en timeout, hvorefter han begyndte at rotere i angrebsspillet. Mette Tranborg og Nadia Offendal fik en pause, og ind kom Maja Jakobsen og Mie Højlund.

Det var også de to sidstnævnte, som fik Odense Håndbold tilbage i opgøret. Mie Højlund brød en otte minutter lang scoringspause og reducerede med to af de hurtige. Lidt senere var det så Maja Jakobsen, som med sin anden scoring bragte de orangeblusede foran 7-9. Nogle minutter efter kunne Odense Håndbold gå i omklædningsrummet med en føring på 9-10.

Odense Håndbold kom stærkt ud fra anden halvlegs start. Med succes havnede bolden gentagne gange hos Kathrine Heindahl, som fik tilkæmpet sig adskillige straffekast. Dem omsatte Stine Jørgensen sikkert og øgede til 12-16. FCM Håndbold hang dog på. Annika Jakobsen reducerede til 16-18. Men efterfølgende blev Louise Burgaard ramt af en udvisning, som Odense Håndbold tog fuld bestik af, da Jessica Quintino gjorde det til 17-21.

Stine Jørgensen var ubetinget anden halvlegs store profil, og med sin 12. scoring gjorde hun det til 20-24, som lignede en regulær afgørelse. Mette Tranborg scorede efterfølgende til 21-25 og lukkede for alvor FCM Håndbolds muligheder for at få point, hvilket behagede de medrejsende Inferno-fans.

Slutresultatet endte 21-27 til Odense Håndbold, som nu indtager førstepladsen i slutspillets pulje 2 med syv point.

Næste slutspilsopgave venter allerede tirsdag den 10. april, hvor de orange møder Viborg HK på udebane.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app