ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold klar til slutspillet med to point
18. marts 2018

Odense Håndbold klar til slutspillet med to point

I sidste spillerunde vandt Odense Håndbold sikkert med 16-33 på udebane over Ringkøbing Håndbold. De orangeblusede slutter dermed på ligaens andenplads.

Af Sebastian Spangtoft

En lørdag eftermiddag havde over 100 fynboer taget turen til Ringkøbing for at støtte op om de fynske piger. De var vidner til en jævnbyrdig start, som stillingen også var med til at slå fast. Odense Håndbold var i front med kun et enkelt mål, 3-4, efter ti minutters spil.

Inden kampen var det slået fast, at Ringkøbing Håndbold ikke havde noget at spille for – i hvert fald rent resultatmæssigt. Ikke desto mindre var det et tydeligt engageret Ringkøbing-mandskab, der var mødt op til kamp. I en rodet affære kom hjemmeholdet foran med 6-5.

Spillerbredden hos Odense Håndbold kom dog til udtryk mod halvlegens slutning. Jan Pytlick benyttede flittigt sin bænk, mens Ringkøbing Håndbold havde svært ved at følge med. Med gode præstationer af Suzanne Bækhøj, Emily Stang Sando og Jessica Quintino og dertil nogle gode mål af Maja Jakobsen fik Odense Håndbold skabt en solid pauseføring på 10-18.

Den fynske dominans forsatte i begyndelsen af anden halvleg. Efter 38 minutter øgede Stine Jørgensen på et flot langskud til 11-23. Samtidig havde Ringkøbing Håndbold mere end svært ved passere den orange forsvarsmur og Althea Reinhardt i målet.

Som det er i set i flere kampe, eksperimenterede Jan Pytlick med sit 7 mod 6-spil. Det gav særligt pote i højre side af angrebspillet, hvor Trine Østergaard nærmest scorede efter behag. Hun gjorde det til 12-30 med ti resterende minutter af kampen. Selvom Ringkøbing Håndbold fik lidt gang i scoringerne i de sidste minutter, kunne det ikke rokke ved kampens spænding.

Pytlicks tropper vandt kampen 16-33 og lander dermed på andenpladsen i HTH GO Ligaen. Det betyder, at Odense Håndbold tager to vigtige point med i slutspillets gruppespil, hvor man er i pulje med FCM Håndbold, Viborg HK og Silkeborg-Voel KFUM. 

Den første kamp i slutspillet spilles den 29. marts, hvor de orange skal møde Silkeborg-Voel KFUM på udebane. Første hjemmebanekamp spilles den 1. april kl. 20.30, hvor Viborg HK kommer på besøg i den orange hule. Billetsalget til denne kamp starter mandag den 19. marts kl. 12.00. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app