ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold kiksede mod Team Esbjerg
06. maj 2018

Odense Håndbold kiksede mod Team Esbjerg

Odense Håndbold fik ikke den ønskede start på semifinalerne i kampen mod Team Esbjerg. Vestjyderne førte hele kampen, og Pytlicks mandskab led et nederlag på 20-27.

Af Sebastian Spangtoft

Kampen fik alt andet end en drømmestart for Odense Håndbold, som hurtigt kom bagud 0-3. Det orange angrebsspil virkede krampagtigt mod et aggressivt Team Esbjerg-forsvar. Aggressivt kunne man ikke just kalde hjemmeholdets forsvar, der stod alt for passivt, hvilket gav gode skudchancer til Team Esbjerg.

Efter otte minutter fik Ida Bjørndalen en to minutters udvisning, og der blev samtidig givet et straffekast til Mie Højlund, som Nadia Offendal eksekverede på fornem vis. Herefter ventede en overtalsperiode, som gerne skulle give valuta. Det blev dog ikke tilfældet, og efter 13 minutter var stillingen 1-3 i jysk favør.

Det blev ikke bedre for Odense Håndbold, som halvlegen skred frem. Sanna Solberg gjorde det til 5-10 efter 23 minutter, som var esbjerggensernes største føring inden pausen. Odense Håndbold havde dog ikke smidt håndklædet i ringen og spiste så småt Team Esbjergs føring. Kathrine Heindahl reducerede til 9-11, hvilket hurtigt udløste en timeout fra Jesper Jensen.

Pausestillingen lød 9-12 til Team Esbjerg, som virkede til at være i et højere gear på samtlige positioner.

Tre mål skulle hentes for Pytlick og co. Det var udgangspunktet, da de to hold kom tilbage fra omklædningsrummene. Desværre var det svært for Odense Håndbold at indhente Team Esbjerg. Freja Cohrt sørgede for, at den orange trup nærmede sig med en scoring til 12-14 efter 37 minutters spil.

Det var dog kun for en kort stund, at Odense Håndbold fik lov til at snuse til gæsterne. Team Esbjerg scorede efterfølgende tre i træk og kom atter foran med fem mål. Angrebsspillerne havde mere end svært ved at score på en velspillende Sandra Toft, og i den anden ende var forsvarspillet stadig passivt, hvilket esbjerggensernes bagspillere tog bestik af.

Som anden halvleg skred frem, blev det mere klart, at Odense Håndbold skulle lede længe efter en sejr. Kun i små glimt viste Odense Håndbold format, men gæsterne overstrålede klart de orange kampen igennem. Team Esbjerg holdt en konstant afstand på scoringstavlen, og kampen blev reelt aldrig rigtig spændende.

Derfor endte det hele også med en sikker sejr til Team Esbjerg på 20-27. Odense Håndbold er nu tvunget til at vinde i Esbjerg på tirsdag, hvis holdet skal ud i en tredje og afgørende semifinale.

Du kan være med til at give de orange den bedste start på returopgøret. Tirsdag den 8. maj er der take off, inden spillerbussen kører mod Esbjerg. Vi mødes foran Odense Idrætshal kl. 16.00 og sender spillerne godt afsted.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app