ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold generobrer andenpladsen
24. februar 2018

Odense Håndbold generobrer andenpladsen

Jan Pytlicks mandskab vandt uden de store problemer fredagens ligakamp mod Ajax København, som blev sendt hjem med et nederlag på 35-16.

Af Sebastian Spangtoft

Med få runder tilbage i grundspillet er alle kampe vigtige. Det gjaldt også fredagens kamp mod Ajax København. Odense Håndbold ville med en sejr rykke op på andenpladsen i HTH GO Ligaen, der giver to point med i slutspillet.

De to målvogtere, Emily Stang Sando i Odense-målet og Sarah Nørklit hos Ajax København, lagde ud med flere gode redninger. I mens havde angrebsspilet svært ved at fungere for begge hold, hvilket resulterede i sløsede skud og flere tekniske fejl. Odense Håndbold kom dog bedst i gang og førte 5-3 efter ti minutters spil.

Det krampagtige spil fortsatte, og de to hold havde svært ved at spille sig til chancer i de etablerede angreb. På langskud af Stine Jørgensen og Mette Tranborg kom Odense Håndbold mere med, mens Ajax København holdt trit med flere kontrascoringer af Ida-Marie Moesgaard Dahl. 7-5 efter et kvarters håndbold.

Jan Pytlick benyttede sin bænk til fulde som halvlegen skred frem. Alle undtagen målvogter Althea Reinhardt havde været i aktion. Den store bredde så ud til at gøre underværker, for Odense Håndbold løb stille og roligt fra Ajax København, der havde svært ved dæmme op for det hurtige spil. Pearl van der Wissel-Nielsen stod for halvlegens sidste scoring til 17-8 i fynsk favør.

På konstante opfordringer om kontraløb af Jan Pytlick startede anden halvleg i fuldt vigør. Trine Østergaard øgede hurtigt til 21-9, hvilket fornøjede en tydeligt tilfreds Jan Pytlick på sidelinjen. Omvendt var det hos Ajax Københavns, der foretog en timeout kun fem minutter inde i halvlegen.

Althea Reinhardt var kommet på mål efter pausefløjtet, og hun startede mindst lige så fornemt, som Emily Stang Sando havde gjort en halv time forinden. Differencen på tolv mål havde ikke ændret sig midtvejs i halvlegen. Gæsterne havde svært ved at få bolden i netmaskerne, mens de orange trøjer buldrede afsted. Susanne Madsen øgede til 30-14 med resterende ti minutter.

Odense Håndbold kørte sikkert sejren i hus. Slutcifrene lød på 35-16, og odenseanerne er tilbage på den andeplads, som FC Midtjylland ellers indtog torsdag aften med deres sejr over Randers HK.

Næste kamp for Odense Håndbold er den 2. marts på udebane mod Aarhus United, mens den sidste hjemmekamp i grundspillet spilles tirsdag den 6. marts. Her er modstanderen Team Esbjerg, og du kan allerede nu købe din billet til denne kamp her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app