ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold er klar til finalen ved Santander Final4
29. december 2018

Odense Håndbold er klar til finalen ved Santander Final4

Det så sort ud, da de første 30 minutter af semifinalen mod Team Esbjerg i Santander Final4 var spillet. 15-8 var stillingen til vestjyderne efter første halvleg. De orange gav dog ikke op, og efter et vildt comeback tog Odense Håndbold sejren og spillede sig dermed videre i finalen.

Der var lagt op til en spændende semifinale, da Odense Håndbold mødte Team Esbjerg tidligere i dag ved Santander Final4. Og spænding var der rigeligt af i eftermiddagens sene opgør.

Team Esbjerg kom stærkt fra start og bragte sig hurtigt foran 3-0. De orange startede derimod lidt nervøst og kom først på måltavlen efter ca. fire minutters spil. Da Team Esbjerg gjorde det til 5-1, måtte Jan Pytlick også kalde tropperne sammen.

Efter timeouten kom Stine Jørgensen og Mie Højlund på banen, hvilket gav lidt mere ro på holdet. De orange fik gjort et indhug i føringen, så Team Esbjerg kun var foran med et enkelt mål ved stillingen 6-5.

Indhugget fik dog Team Esbjerg til at stramme op. Vestjyderne trak atter fra de orange – særligt på grund af en storspillende Sandra Toft i målet, som tog flere oplagte chancer fra de orange spillere. Selvom Tess Wester også bød ind med gode redninger, kunne de orange ikke følge med esbjergenserne i de sidste minutter af halvlegen, og holdene gik derfor til pause ved stillingen 15-8 til Team Esbjerg.

I anden halvleg fortsatte Team Esbjerg det gode spil. Syvmålsføringen holdte i de første minutter af anden halvleg, og det begyndte at se sort ud for Odense Håndbold.

De orange gav dog ikke op. Midt i anden halvleg fik Odense Håndbold reduceret, så holdet kun var bagud med tre. Ilden gnistrede i spillernes øjne, og troen kom også tilbage hos de medrejsende Inferno-fans, som heppede med på lægterne.

Med ti minutter igen var Odense Håndbold kun bagud med to. Tess Wester tog herefter en vigtig bold, sendte den afsted mod et angreb, hvorefter Odense Håndbold gjorde det til 22-21.

Scoringen tvang Esbjerg-træneren, Jesper Jensen, til at tage timeout. Snakken med spillerne hjalp dog ikke for Team Esbjerg, og med otte minutter igen kunne Odense Håndbold udligne til 22-22. De orange kom også foran 22-23 med syv minutter tilbage, hvilket fik rammerne i Blue Water Dokken til at koge.

Holdene skiftedes i de efterfølgende minutter til at bytte mål. Med to minutter tilbage var Odense Håndbold i boldbesiddelse og var tilmed foran med et enkelt mål. Mette Tranborgs skud blev dog reddet af Sandra Toft, der med det samme sendte bolden mod et tomt Odense-mål. Bolden havnede dog ikke i netmaskerne, og med 45 sekunder tilbage var bolden atter i Odense-hænder sammen med etmålsføringen.

Jan Pytlick tog en hurtig timeout, og med ca. 30 sekunder tilbage sendte Stine Jørgensen bolden i målet til slutresultatet 25-27 til Odense Håndbold.

Med et fantastisk comeback spillede Odense Håndbold sig altså i finalen ved Santander Final4. Topscorer i kampen blev Estavana Polman med 10 mål, mens Mette Tranborg blev orange topscorer med syv kasser. I finalen venter Nykøbing F. Håndboldklub, der tog en storsejr over Randers HK på 37-18.

Finalen spilles i morgen søndag den 30. december kl. 16.00 i Blue Water Dokken i Esbjerg. Kampen vises på TV 2, men hvis du opleve kampen live, er der også mulighed for at købe billetter til finalen. Billetter kan købes her.

Kampen om tredjepladsen bliver mellem Randers HK og Team Esbjerg. Denne kamp spilles kl. 13.30 og vises på TV 2 Sport.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app