ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Gode tal fra grundspillet
22. marts 2018

Gode tal fra grundspillet

Inden det går løs i slutspillet kigger vi tilbage på nogle af statistikkerne, som vi tager med fra grundspillet. Læs med herunder og bliv klogere på de oranges topscorer, redningsprocenterne, Rundens Hold og tilskuertallene.

Slutspillet står for døren, men inden vi helt forlader grundspillet, ser vi tilbage på nogle af de tal og statistikker, som vi tager med derfra.

Stine Jørgensen er topscorer for Odense Håndbold. Hun har i gennemsnit scoret seks mål pr. kamp og har en scoringsprocent på 60%. Hun er kun fem mål efter grundspillets samlede topscorer, Sofie Bæk Andersen, der har sendt bolden i netmaskerne 131 gange. I regnskabet skal man dog medregne, at Stine Jørgensen har haft en kamp mindre end Stine Bæk Andersen, der kommer fra Silkeborg-Voel KFUM. Stine Jørgensen ligger også nummer to på assists, hvor hun kun er overgået af NFHs Kristina Kristiansen.

I målet går det også godt for de orange. Althea Reinhardt ligger på tredjepladsen over bedste målmænd og har en samlet redningsprocent på 41%. Over hende ligger Dragana Petkovska på andenpladsen med 42%, mens Stine Broløs er etter med en redningsprocent på 43%.

I ni spillerunder har der været mindst én orange spiller med på Rundens Hold. Stine Jørgensen har været på Rundens Hold fire gange, mens Freja Cohrt har været det tre, og Mette Tranborg har været det to gange. Kathrine Heindahl, Jessica Quintino og Trine Østergaard har været på Rundens Hold hver én gang.

Tilskuermæssigt ser tallene også fornuftige ud. Sammenlagt har 35.235 tilskuere set Odense Håndbolds kampe på både ude- og hjemmebane i grundspillet. Det er det højeste tilskuertal, hvis man kigger på totalregnskabet for ude- og hjemmekampe. 20.852 gæster har været forbi Odense Idrætshal, hvilket udløser en andenplads i forhold tilskuertallene på hjemmebane. Her bliver vi kun overgået af Team Esbjerg, som har haft 23.527 tilskuere på besøg hjemme.

Du kan være med til at fortsætte den gode tilskuerstime. Køb din billet til den første hjemmebanekamp i slutspillet, hvor de orange møder de grønne fra Viborg HK. Billetter kan købes her.

Du kan se mere statistik på www.tophaandbold.dk

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app