ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Flot anden halvleg sikrer storsejr til Odense Håndbold
12. oktober 2018

Flot anden halvleg sikrer storsejr til Odense Håndbold

Torsdag aften mødte Odense Håndbold Silkeborg-Voel KFUM i uvante rammer i Paarup Hallen. Det blev en kamp, hvor hele den orange bænk kom i spil, og hvor især anden halvleg gjorde udslaget til en storsejr på 36-20 til de orange.

Af Nadja Bloch

Torsdag aften skulle Odense Håndbolds piger møde Silkeborg-Voel KFUM i uvante rammer i Paarup Hallen. Det var de orange, som kom bedst fra start i opgøret - efter otte minutter stod der 4-1 til Odense Håndbold, hvorefter Silkeborg-Voel KFUM kaldte til timeout. De første 15 minutter af kampen var samtidig også præget af en del straffekast til Odense Håndbold, som Nadia Offendal udnyttede på bedste vis.

Efter 15 minutter var stillingen 9-5 til Odense Håndbold, og resten af halvlegen beholdte de orange en føring på 3-4 mål, selvom de to hold skiftedes til at score. Mange gode redninger i målet af Tess Wester var med til, at gæsterne ikke halede mere ind på de orange, inden halvlegen sluttede med et straffe, som Silkeborg-Voel KFUM udnyttede til pausestillingen 14-11.

I anden halvleg kom Odense Håndbold på banen med en masse fart og intensitet samt et stærkt forsvar anført af en velspillende Althea Reinhardt, der havde styr på de bolde, som kom forbi forsvaret. Efter 15 minutters spil havde Silkeborg-Voel KFUM kun sendt bolden i nettet to gange, og midtjyderne havde en scoringspause, der varede i lidt over 10 minutter. Dermed var stillingen 25-14 i midt i anden halvleg.

Kort efter måtte Stine Jørgensen ud at sidde efter at have skadet skulderen. Dette satte dog ikke en stopper for den høje fart fra de orange, som fik fordelt boldene godt i angrebet, og som spillede sig godt igennem Silkeborg-Voel KFUMs forsvar. I den anden ende forsøgte midtjyderne at dæmme op for den stærke defensiv ved at spille 7-mod-6 i angrebet, men det blev hurtigt straffet med tre scoringer på tomt mål, og dermed havde Silkeborg-Voel KFUM intet modsvar til det stærke Odense-mandskab, og den store føring blev yderligere udbygget i den sidste del af kampen.

Opgøret sluttede 36-20 - en kamp, hvor Pytlick gjorde brug af hele bænken, og hvor moralen og intensiteten var høj hos de odenseanske piger. Dermed ligger Pytlicks tropper nummer 1 i HTH Ligaen efter otte sejre i træk.

Topscorerne i kampen blev Nadia Offendal med 6 mål, efterfulgt af Ingvild Bakkerud og Silkeborg-Voel KFUMs Sofie Bæk Andersen med hver 5 mål.

Næste opgave for de orange venter allerede på søndag, hvor holdet spiller mod Metz Handball i Women’s EHF Champions League. Der er stadig ledige pladser i Sparekassen Fyn Arena. Køb din billet til kampen her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app