ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
En styrket håndbold-koncern efter salg af innovativt boligprojekt
08. oktober 2018

En styrket håndbold-koncern efter salg af innovativt boligprojekt

HC Odense Ejendomme A/S har solgt selskabets ambitiøse boligprojekt ved Cortex Park og cementerer derved det økonomiske fundament i Odense Håndbold.

Ikke helt ubemærket, har aktionærgruppen bag Odense Handball Club A/S gennem de sidste 2-3 år arbejdet med et større boligprojekt ved Cortex Park i Odense. Byggeriet står nu færdigt, udlejningen er i fuld gang og en del nye beboere er allerede flyttet ind. Strategien var som udgangspunkt at beholde projektet i en længere periode og herefter sælge til investorer. Boligprojektet er nu imidlertid solgt til overtagelse den 1. november 2018. Carsten Skov, der er direktør i HC Odense Ejendomme A/S, som har været bygherre for projektet, udtaler i den forbindelse:

”Vi er aktuelt i et investeringsmarked, hvor der er stor efterspørgsel efter netop den type ejendomme, som vi her har opført. Vi har haft nogle interesserede købere, og med den pris vi har forhandlet os frem til, finder vi det attraktivt at foretage et salg allerede nu. Ejendommen er solgt til en udenlandsk kapitalfond til kr. 182,5 mio. Det betyder, at kapitalgrundlaget i håndboldselskabet bliver styrket med ca. kr. 25 mio. udgørende overskuddet efter skat, som kan komme det samlede håndboldprojekt til gode”.

Bestyrelsesformand i Odense Håndbold, advokat Jørn Bonnesen, udtaler sig ligeledes i forbindelse med salget: ”Det er glædeligt, at vort håndboldprojekt nu får et godt fundament at bygge videre på. Vi havde en intention om at drive projektet i nogle år inden et salg for løbende at understøtte klubben med driftsoverskuddet. Men da muligheden for et salg, til en for os attraktiv pris, bød sig, så slog vi til og har nu i stedet taget gevinsten på en gang og sikret en god soliditet i vores projekt”.

Det er fortsat intentionen, at afkastet af den samlede investering skal komme håndboldprojektet til gode de kommende år, men salget betyder ikke, at håndboldklubben vælter sig i penge i det daglige. Beløbet i indgår i finansieringen af driften i de kommende mange år. ”Det kræver et godt fundament, både økonomisk samt ledelses- og medarbejdermæssigt, at indfri klubbens ambitioner om at være i toppen af dansk og europæisk håndbold. Med salget er fundamentet i Odense Håndbold styrket, og på den baggrund glæder vi os til fremtiden”, udtaler Jørn Bonnesen.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app