ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHFCL: To point med hjem fra Larvik
19. oktober 2018

EHFCL: To point med hjem fra Larvik

Der var lagt op til spænding i fredagens opgør i Women’s EHF Champions League. I første periode af kampen fulgtes Odense Håndbold og Larvik HK godt ad, men de orange trak fra, viste klasse og kan nu tage to point med hjem til Fyn.

Odense Håndbold spillede fredag aften deres tredje kamp i Women’s EHF Champions League mod Larvik HK.

Odense Håndbold startede godt ud. I første angreb kvitterede Nadia Offendal med en scoring, og i den anden ende lukkede Tess Wester målet af. Forsvaret dækkede også godt op, og efter godt tre minutters spil var stillingen 2-0 til Odense Håndbold.

Larvik HK kom først på måltavlen efter fire minutter, men fik hurtigt elimineret den lille orange føring. De orange spillede sig til gode angrebsåbninger, men fik ikke omsat mulighederne til mål. Med fire scoringer i træk bragte Larvik HK sig foran 6-4.

Ligesom Larvik HK hentede Odense Håndbold dog også den lille, norske føring. Tess Wester lukkede nok engang af i målet og leverede tre flotte udkast, som Freja Cohrt omsatte til tre flotte kontramål.

Herefter tog det orange angrebsspil fart. Med gode scoringer fra bl.a. Maja Jakobsen fik Odense Håndbold skabt en firemålsføring ved stillingen 12-8. Denne føring formåede de norske jenter dog også at udrydde, og Larvik HK bragte sig igen i hælene af de orange til 12-11.

To minutter før halvleg blev Odense Håndbold udsat for en to minutters udvisning. Heldigvis satte udvisningen ikke føringen over styr. Undertalsperioden for de orange endte 1-1, og holdene gik til pause ved stillingen 16-13.

Althea Reinhardt startede i målet i anden halvleg trods en god første halvleg fra Tess Wester. Indskiftningen gav dog pote - Althea Reinhardt startede halvlegen med en redning.

Kort efter bragte Mie Højlund Odense Håndbold yderligere foran til stillingen 17-13. Ingvild Bakkerud gjorde det også til 18-13, men fik herefter en udvisning.

Odense Håndbold pressede dog nordmændene i angrebet og kom igen godt ud af undertalsperioden. Larvik HK fik først scoret ca. fire minutter inde i halvlegen, og Mie Højlund blev ved med at sende bolden i netmaskerne. Fem minutter inde i anden halvleg var Odense Håndbold foran med seks ved stillingen 20-14 til de orange.

Althea Reinhardt blev ved med at lukke af i målet, og de orange bevarede seksmålsføringen med et kvarter tilbage af kampen. Odense Håndbold blev dog ramt af mange udvisninger, og Larvik HK fik reduceret til en femmålsføring. Herefter skiftedes holdene til at bytte mål i en periode, indtil Larvik HK kom på minus fire. Dette fik Jan Pytlick til at tage timeout med otte minutter tilbage af kampen. 

Femmålsføringen kom tilbage i orange hænder og blev også til en seksmålsføring, til en syvmålsføring og til en ottemålsføring med et minut tilbage af kampen. Althea Reinhardt lukkede af for Larvik HKs sidste mulighed for at pynte på resultatet. Kampen endte 33-25 til Odense Håndbold, der nu kan tage sin første sejr med hjem til Fyn. 

Mie Højlund blev kampens spiller og kampens topscorer med otte mål.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app