ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHFCL: Sidste gruppekamp inden hovedrunden
17. november 2018

EHFCL: Sidste gruppekamp inden hovedrunden

Søndag spiller de orange den sidste gruppekamp i Women’s EHF Champions League, inden det går løs i hovedrunden. Modstanderen i den sidste gruppekamp er Metz Handball, og en sejr vil lune godt på kontoen i forhold til Odense Håndbolds videre færd i Women’s EHF Champions League.

En vigtig kamp venter søndag i Women's EHF Champions League, når Odense Håndbold spiller den sidste kamp i gruppe A mod Metz Handball.

Sidst Odense Håndbold og Metz Handball mødte hinanden var i de oranges første hjemmekamp i turneringen. Kampen blev spillet i Sparekassen Fyn Arena, og begge hold måtte gå fra banen med et enkelt point og et uafgjort resultat. Kampen endte 19-19.

Når holdene søndag igen står ansigt til ansigt, må sejren og de to point meget gerne blive orange – også selvom Odense Håndbold allerede har kvalificeret sig til hovedrunden. To point vil nemlig styrke udgangspunktet for Odense Håndbolds videre færd i Women’s EHF Champions League.

Turneringen er bygget op således, at man tager mål og point fra de indbyrdes kampe mellem de tre bedste hold i gruppen med over i hovedrunden. Hvis Odense Håndbold taber søndag, får de orange kun et enkelt point med videre i hovedrunden. Hvis de orange vinder, får de tre point med videre.

Buducnost har inden kampen med to sejre over Odense Håndbold og en enkelt hjemmesejr over Metz Handball sikret sig seks point med videre til hovedrunden. Metz Handball har inden kampen et enkelt point fra det uafgjorte resultat mod Odense Håndbold og to point fra sejren hjemme over Buducnost. Franskmændene har altså inden søndagens kamp tre point med videre i hovedrunden.

I hovedrunden bliver Odense Håndbolds gruppe parret med gruppe B, hvor Rostov Don, Brest Bretagne og København Håndbold venter.

Kampen søndag bliver en kamp om point og en kamp om at skabe det bedste udgangspunkt for hovedrunden og opgørene mod de stærke hold fra gruppe B.

Odense Håndbold har sendt ca. 40 samarbejdspartnere til Frankrig for at heppe på de orange, når de spiller mod Metz Handball. Herhjemme hepper de trofaste fans fra Inferno også. Fanklubben har sammen med Giraffen på banegårdscentret i Odense arrangeret storskærmsvisning af kampen. Alle er velkomne til at deltage i arrangementet og se kampen i godt, orange selskab. Man kan læse mere på Infernos Facebook-side her.

Har du ikke mulighed for at komme på Giraffen, kan du også se søndagens vigtige kamp hjemme fra sofaen. Opgøret vises på DR1 og fløjtes i gang kl. 15.00.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app