ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHFCL: Odense Håndbold videre til hovedrunden trods nederlag
11. november 2018

EHFCL: Odense Håndbold videre til hovedrunden trods nederlag

Odense Håndbold skulle søndag forsøge at tage point fra Buducnost i Women’s EHF Champions League, men formåede ikke at trække fra de stærke montenegrinere og måtte istedet indkassere deres andet ne-derlag i turneringen.

Af Nadja Bloch

Allerede inden søndagens opgør var Odense Håndbold gået videre til hovedrunden i Women's EHF Champions League, da Metz Handball havde slået Larvik HK, og nordmændene kan dermed ikke nå nogle af holdene i gruppe A i forhold til point. Kampen var dog stadig vigtig for de orange, da de gerne skulle have så mange point med videre til hovedrunden som muligt.

Der var derfor lagt op til et brag, da de orange søndag mødte montenegrinske Buducnost i returopgøret i turneringen.  Det blev også en første halvleg, som var meget jævnbyrdig, og som svingede meget frem og tilbage, og hvor de to hold skiftedes til at være foran. Med to minutter tilbage af første halvleg kunne Kathrine Heindahl dog bringe Odense Håndbold foran 14-11. Montenegrinerne formåede inden halvlegen, med bl.a. et straffe i sidste sekund, at reducere til pausestillingen 14-13.

Der skulle dog ikke mere end 30 sekunder til i anden halvleg, før Buducnost havde indhentet føringen og kom foran 14-15. Herefter var det igen en svingende affære, hvor ingen af de to hold kunne trække fra. I hvert fald ikke før kampen rundede de 48 minutter, hvor Buducnost gjorde det til 20-21. Herefter fik de orange svært ved at score og nettede kun to gange i resten af kampen. Dermed formåede Buducnost at trække fra odenseanerne, og med en scoring i sidste sekund vandt de montenegrinerne med 22-26 - bl.a. takket være Darly De Paula i målet.

Det var en kamp, hvor der blev gået til stålet – Odense Håndbold fik fem udvisninger, mens Buducnost fik seks. Opbakningen til Pytlicks tropper var god - en fyldt Odense Idrætshal, anført af Inferno, skabte en god kulisse for dagens kamp.

Næste kamp venter allerede på onsdag, hvor de orange hjemme tager imod Randers HK i HTH Ligaen. Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app