Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHFCL: Det første point i Women´s EHF Champions League kom ind på kontoen
14. oktober 2018

EHFCL: Det første point i Women´s EHF Champions League kom ind på kontoen

Søndag eftermiddag spillede de orange foran en næsten fyldt Sparekassen Fyn Arena, og efter en spændende og tæt kamp kunne Odense Håndbold tage et enkelt point med videre i kampen om at blive ét af de tre bedste hold i gruppe A.

Af Nadja Bloch

Søndag eftermiddag var en stor dag for Odense Håndbold, da det var den første hjemmekamp i Women’s EHF Champions League i klubbens historie. Rammerne var store - kampen blev nemlig spillet i Sparekassen Fyn Arena foran 3.528 publikummere.

Første halvdel af første halvleg var en målfattig affære. Først tre minutter inde i halvlegen blev det første mål scoret af Metz Handball. Da tiden rundede fem minutter, kaldte Jan Pytlick til timeout ved stillingen 0-1 til franskmændene. Der skulle også gå mere end syv minutter, før Nadia Offendal kunne score Odense Håndbolds første mål på straffe til stillingen 1-1.

De orange stod med et stærkt forsvar, og Althea Reinhardt havde mange gode redninger i målet. Odense Håndbold havde dog også selv svært ved at score mål i den anden ende på et aggressivt Metz-forsvar, der samtidig havde store redninger fra den franske nummer 1 i målet, Laura Glauser.

Mod slutningen af første halvleg kom der dog lidt flere scoringer, og Pytlicks tropper kom foran 6-4 efter 20 minutters spil med en scoring fra Mette Tranborg. Herefter scorede Metz Handball dog to gange i træk og udlignede til 7-7 efter 23 minutter. Første halvleg endte lige ved stillingen 10-10.

I anden halvleg startede de orange i undertal, da Kathrine Heindahl fik en udvisning kort før pausen, og det udnyttede Metz Handball og kom foran 10-11. Det fik Odense Håndbold dog hurtigt annulleret med en scoring af Stine Jørgensen til 11-11.

Herefter fulgtes de to hold godt ad, og Odense Håndbold var periodevis foran med et eller to mål, men hver gang blev det indhentet af det franske mandskab. Det var især Althea Reinhardt i målet, der var med til at holde de orange inde i kampen samt Stine Jørgensen i angrebet, der leverede nogle flotte scoringer.

De orange fik dog aldrig trukket helt fra Metz Handball, og det blev en hæsblæsende afslutning hvor Metz skød forbi målet med få sekunder tilbage af kampen. Dermed endte kampen 19-19, og Pytlicks tropper kan tage et enkelt point med videre i Women’s EHF Champions League.

Næste opgave for de orange bliver den 16. oktober 2018, hvor holdet spiller mod TTH Holstebro. Næste kamp i Women’s EHF Champions League spilles den 19. oktober ude mod Larvik HK. Du kan komme med til denne kamp ved at tilmelde dig Infernos udebanetur. Læs mere på Infernos Facebook-side her.

Næste hjemmekamp er den 24. oktober, hvor de orange spiller mod Nykøbing Falster Håndboldklub. Billetter til denne kamp kan købes her