ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Årets Fan og Inferno bakker op om Odense Håndbold
07. maj 2018

Årets Fan og Inferno bakker op om Odense Håndbold

Til semifinalen i lørdags kårede Odense Håndbold og Inferno Odense Årets Fan for sæsonen 2017/2018. Vinderen blev den 38-årige Semsi Cicek, der sammen med Inferno altid bidrager til at skabe den orange scene til Odense Håndbolds kampe.

Årets Fan er orange i hjertet, er aktiv, entusiastisk og er med til at skabe god stemning ude i hallerne. I forbindelse med den første semifinalekamp mod Team Esbjerg kårede Odense Håndbold og Inferno Odense Årets Fan 2017/2018.

Dommerpanelet bestod af formand i fanklubben Inferno Odense, Anne-Marie Paasch Almar, administrerende direktør i Odense Håndbold, Mark Jespersen, cheftræner Jan Pytlick og anfører Kamilla Kristensen, og valget faldt på den 38-årige Semsi Cicek.

Semsi Cicek har tyrkiske rødder, men er født og opvokset i Danmark. Til dagligt beskæftiger hun sig indenfor skønheds- og sundhedsbranchen og arbejder i firmaet Sundhed for Qvinder.

Kåringen skete på baggrund af Semsis store engagement og hjælpsomhed i forbindelse med Odense Håndbolds kampe. Hun bakker altid op om de orange spillere, er aktiv til både ude- og hjemmekampe og har en stor passion for håndbold.

Passionen har hun formået at give videre til andre. Hun har bl.a. mobiliseret hele familien, der nu er fast inventar på den orange scene, når Odense Håndbold spiller deres kampe. Børnene spiller også selv håndbold, og hendes datter Zahra, der er U14, har med sit hold vundet deres række og er i år blevet fynsmestre.

Inferno blev etableret for fire år siden og startede fra bunden med ganske få medlemmer. Henover årene er flere medlemmer kommet til, og i dag har man en af de største håndboldfanklubber i Danmark med langt over 100 medlemmer.

Infernos primære formål er støtte de orange, når de drager i krig. Det gælder til både ude- og hjemmekampe og til både de spændende og mere bløde kampe. Trofast arrangerer fanklubben busture, hvor der serveres både mad og drikke, og hvor der er mulighed for at vinde fede præmier, når der spilles amerikansk lotteri.

I år har man også arbejdet fokuseret med at skabe den rette kulisse i hallerne, og den orange scene er blevet et vartegn for Inferno.

I Odense Håndbold er vi ikke i tvivl om, at vi har Danmarks bedste fanklub. En stor tak skal lyde til Semsi Cicek og alle medlemmerne i Inferno Odense.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app