ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Unikt byggeprojekt i Odense tager sit første spadestik
08. august 2017

Unikt byggeprojekt i Odense tager sit første spadestik

Odense Handball Club A/S’s ejendomsprojekt har i dag første spadestik til de 96 boliger, der opføres i Cortex Park i Odense.

Boligerne bygges i den attraktive del af Odense omkring Videnbyen og Syddansk Universitet, hvor også letbanen og det nye supersygehus integreres og opføres.

Boligerne fordeler sig på 7.500 m2 og vil være 2-3-værelses lejligheder, der indrettes, så det er muligt for f.eks. studerende at dele lejemålene. Der bliver 5-6 etager og byggeriet forventes at være færdigt i juli 2018.

Bag projektet står Odense Handball Club A/S og aktionærerne Jørn Bonnesen, Per Jørgensen, Hans Schweers, Ole Pape Jepsen, Carsten Skov og Erik Nielsen.

”Boligprojektet er et stort skridt for Odense Handball Club A/S, da det vil være en væsentlig del af den økonomi, der kan danne grundlaget for at skabe et af Danmarks bedste damehold i håndbold,” siger bestyrelsesformand for Odense Handball Club A/S, Jørn Bonnesen, og fortsætter: ”De 96 lejligheder har en værdi godt over 150 mio. kroner, og det er selvsagt unikt at koble sport og forretning sammen på denne måde.”

Odense Handball Club A/S gennemgår i disse år en rivende udvikling, hvor ambitionerne for både det sportslige og strategiske er blevet højere. Der er bl.a. kommet mange nye spillere til klubben, herunder syv landsholdsspillere, og der mærkes også en stigende interesse udefra – bl.a. fra tilskuere og sponsorer. Klubben havde f.eks. i den forgangne sæson det næsthøjeste tilskuertal i ligaen. Byggeriet i Cortex Park bliver en del af den udvikling, som Odense Handball Club A/S er inde i, hvor både sport, byliv, kultur, oplevelser og forretning skal gå op i en højere enhed.

Odense Handball Club A/S spiller deres første kamp i den nye sæson den 3. september kl. 19.00. Du kan sikre dig en billet til denne kamp her.

 

Generel information om byggeprojektet

Antal boliger: 96 lejligheder

Størrelsen på lejligheder: 2- og 3-værelses

Etager: 5 og 6 etager

Størrelsen på byggegrund: 7.500 m2

Beliggenhed: Cortex Park, Odense M

Byggesum: Godt over 150 mio. kr.

Totalentreprenør: 5E Byg A/S

Færdiggørelse: Juli 2018

Bygherre: HC Odense Ejendomme A/S – søsterselskab til Odense Handball Club A/S

Yderligere information kan indhentes hos bestyrelsesformand Jørn Bonnesen på tlf. 63 14 14 14.

Foto: Borgmester, Peter Rahbæk Juhl, rådmand i By- og Kulturforvaltningen, Jane Jegind, bestyrelsesformand i Odense Handball Club A/S, Jørn Bonnesen, og totalentreprenør for projektet, Per Jørgensen, tager det første spadestik til boligbyggeriet i Cortex Park.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app