ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Tak for opbakningen
21. november 2017

Tak for opbakningen

I Odense Håndbold siger vi tak for opbakningen. I første halvsæson ligger vi nemlig i toppen af tabelregnskabet for det totale antal tilskuere på både ude- og hjemmebane. Det er en udvikling, som gerne må fortsætte ind i sidste halvdel af sæsonen.

Odense Håndbold ligger før jul i toppen af tabellen i forhold til det totale antal af tilskuere. Vi har igennem første halvsæson tiltrukket 18.458 tilskuere til både ude- og hjemmebanekampe sammenlagt. Det er flere tilskuere end alle andre hold i HTH GO Ligaen.

Odense Idrætshal har plads til 2275 tilskuere, og sidste sæson havde vi en kapacitetsudnyttelse på 74%, hvilket var langt over ligaens gennemsnit på 53,5%. I år ligger kapacitetsudnyttelsen allerede på 79%, og til vores bedst besøgte kamp i indeværende sæson havde 2013 glade tilskuere valgt at lægge vejen forbi til opgøret mod Silkeborg-Voel KFUM.

Den positive tilgang til de orange og håndboldsporten generelt stopper ikke her. I den første halvdel af sæsonen har vi haft fire tv-kampe på TV2s kanaler. Det er dobbelt så mange som i samme periode sidste år, hvor vi havde et samlet seertal på 104.000 før julepausen. Nu er det julepause igen, og vi har i denne sæson haft et totalt seertal på 380.500, hvor alene tv-kampen mod Nykøbing Falster Håndboldklub genererede 120.000 seere – altså flere end hele sidste efterårssæson til sammen. Sammenlagt er seertallet altså steget med 366% i forhold til samme periode sidste år.

Interessen og opbakningen overfor vores orange håndboldpiger er dog ikke helt ny. I sidste sæson var tilskuer- og seertallene også høje, og her lå Odense Håndbold også i toppen af tabellen. Vi blev imidlertid slået af Team Esbjerg, så i år ser vi gerne, at vi overhaler dem indenom.

Du er måske en af de 18.458, der har set de orange i aktion, og til dig vil vi gerne sige tak. Sammen er tilskuerne med til at skabe den rette stemning i hallerne, som er betydningsfuld ift. hele håndboldsporten. Stemning skaber gejst, vilje og gode oplevelser, og dem er vi glade for i Odense Håndbold.

For i Odense Håndbold er ambitionerne nemlig ikke kun sportslige. Vi vil også vinde tilskuernes hjerter og fortsat arbejde med at udvikle den håndbold- og publikumsoplevelse, man får med sig ude i hallen.

Vi vil gerne fortsætte den gode tilskuerstime- og udvikling, så bliv endelig ved med at støtte de orange og husk, at du kan købe din billet til den næste hjemmebanekamp mod sidste sæsons guldvindere fra Nykøbing Falster Håndboldklub her. Vil du være med resten af sæsonen, kan du også købe et sæsonkort til en reduceret pris. Se de nye priser og køb dit sæsonkort her.

Du kan se den samlede statistik på www.tophaandbold.dk.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app