ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Tak for denne sæson og på gensyn!
30. juni 2017

Tak for denne sæson og på gensyn!

I dag siger vi officielt farvel til sæsonen 2016-2017 – en sæson med gode resultater både på og uden for banen.

En afsluttet sæson betyder i vores tilfælde desværre også farvel til nogle af de spillere, som har sat deres aftryk på Odense Håndbold, hvad enten det er gennem flere sæsoner eller blot en enkelt. Både Oksana Kiseleva, Chana Masson, Matilde Nielsen, Maria Adler, Pernille Johansen og Deonise Fachinello forlader klubben og går til kamp i andre trøjer eller andre projekter, når vi i morgen vågner op til sæsonen 2017-2018.

”Det har været en sæson med både op- og nedture. De spillere der efter i dag ikke længere løber på banen i Odense Håndbold, har alle bidraget til en oplevelsesrig sæson, hvor alle var med til at trække det tunge læs og rykke tættere sammen i bussen, da der var brug for det. Jeg vil gerne sige tak for en god sæson, og ønske alle held og lykke fremover”, udtaler Jan Pytlick.

Vi har i denne sæson også sagt farvel til Ulrik Kirkely som assistenttræner, der fremover skal bruge sin tid på at køre det Japanske landshold i stilling til de store udfordringer der venter dem. ”Vi kender hinanden rigtig godt både gennem arbejdet i Odense Håndbold men også fra landsholdet. Det har været en fornøjelse at have Spåne med på holdet, og jeg ønsker ham derfor alt held og lykke fremover.” Udtaler Jan Pytlick om Ulrik Kirkelys stop i Odense Håndbold.

Når en sæson stopper, så er der utrolig mange mennesker, som vi gerne vil sige tak til. Til dem der drager videre på nye eventyr vil vi gerne sige tak for alle målene, redningerne, oplevelserne og de gode grin. Vi vil dog også rigtig gerne sige en stor tak til vores ihærdige frivillige, engagerede tilskuere, værdsatte samarbejdspartnere og alle dem der har en finger med i hele den orange verden vi arbejder i.

Vi glæder os til at se jer alle igen i bedste kampform til den nye sæson. Vi vender stærkt tilbage med den første officielle kamp i dameligaen søndag den 3. september kl. 19.00, og de friske kan allerede nu købe billet på linket nedenfor. Indtil den første kamp i september kan i dog stadig følge med her på siden og på vores facebook profil.

På gensyn!

Køb billet og sæsonkort her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app