ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odenses håndboldpiger fortsætter sejrsstime
09. november 2017

Odenses håndboldpiger fortsætter sejrsstime

Odense Håndbold forbliver i toppen af HTH GO Ligaen efter en sejr på 31-22 over Ringkøbing Håndbold onsdag aften. Specielt fløjspillerne Freja Cohrt og Jessica Quintino var velspillende med seks scoringer hver.

Af Sebastian Spangtoft

Odense Håndbold er inde i en god stime. Det er blevet til fem sejre på stribe i de seneste kampe, og det var en stime, som de orangeblusede havde i sinde at forsvare. Fra første boldkast spillede fynboerne med masser fart og flot spil. Mie Højlund var klar fra start og var involveret i de tre første angreb med to mål og en målgivende aflevering. I modsatte ende hos Ringkøbing Håndbold viste man ligeledes flotte takter, hvilket stillingen på 5-5 efter ti minutter var med til understrege.

Som halvlegen skred frem, fik Pytlicks tropper dog bedre fat. Gæsterne forlangte en timeout ved stillingen 7-5, men hjemmeholdet fortsatte med at spille effektivt. Fløjspillerne Freja Cohrt og Jessica Quintino leverede flere scoringer fra kanterne, og Nadia Offendal øgede til 16-8. Ringkøbing Håndbold fik dog pyntet med to mål, inden pausehornet lød i idrætshallen.

Landsholdsbacken Mette Tranborg var i hopla med forrygende scoringer fra anden halvlegs start. Derudover bidrog flere spillere med scoringer i angrebsspillet, mens forsvaret stod sublimt foran Emily Sando i målet. Ringkøbing Håndbold fik justeret sit spil, som halvlegen skred frem. Specielt Jane Mejlvang var godt kørende og blev en af hovedårsagerne til, at stillingen kun var 24-19 i fynsk favør.

Pytlick fik via en timeout spillerne tilbage på rette kurs. Stine Jørgensen skabte ro med et langskud til 25-19, og herfra så Odense-pigerne sig ikke tilbage. I stedet blev føringen større og større jo nærmere, man kom slutfløjtet. Jessica Quintino cementerede sejren med målet til 31-22. Sammen med Mette Tranborg og fløjkollegaen Freja Cohrt blev hun en af de afgørende profiler hos Odense Håndbold i den næstsidste spillerunde, inden VM-forberedelserne begynder for landsholdene.

Næste kamp for Odense Håndbold er onsdag den 15. november. Her venter en svær udekamp mod Jesper Jensens mandskab fra Team Esbjerg.

Kampen i går aftes var sidste hjemmebanekamp inden jul og nytår. Den 3. januar skyder de orange det nye år i gang på hjemmebane mod Nykøbing F. Håndboldklub. Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app