ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold skifter ud på trænerbænken
07. april 2017

Odense Håndbold skifter ud på trænerbænken

Odense Håndbold kan i dag offentliggøre, at der tages afsked med en af klubbens trænerprofiler efter indeværende sæson. Ulrik Kirkely har valgt at fokusere på sin trænergerning for det japanske kvindelandshold, som han indtil nu har været ansvarlig for samtidig med trænerjobbet for Odense Håndbold. Der er store ambitioner for det japanske kvindelandshold, som allerede har kvalificeret sig til VM 2017, og det betyder en ekstra travl hverdag for assistenttræneren.

Ulrik Kirkely udtaler om sin beslutning ”Odense Håndbold er jo fantastisk spændende, men jeg kan desværre ikke få det til at hænge sammen. Netop i denne sæson har Asia Handball Federation placeret Asian Championship i marts og ikke i december parallelt med Europa” og fortsætter ”Samarbejdet med Jan Pytlick har fungeret perfekt, men jeg er selvfølgelig frustreret og ærgerlig over ikke at kunne være til stede hver gang. Ligeledes vil jeg i fremtiden skulle tilbringe endnu mere tid i Japan. Hverken Jan eller jeg kan leve med den løsning i en længere periode”.

”Jeg er meget ked af at stoppe samarbejdet med Ulrik Kirkely. Det har fungeret rigtig godt, og vi kender hinanden rigtig godt både gennem arbejdet i Odense Håndbold men også fra landsholdet. Jeg ønsker ham derfor alt held og lykke fremover.” Udtaler Jan Pytlick om Ulrik Kirkelys stop i Odense Håndbold.

Ulrik Kirkelys afsked med Odense Håndbold efterlader en tom plads på trænerbænken, og her kan klubben offentliggøre, at en gammel kending vender tilbage til Odense Håndbold. Bo Rudgaard, tidligere cheftræner i HC Odense og nuværende assistenttræner i Viborg HK, tiltræder på en 2-årig kontrakt fra den kommende sæson, hvor han sammen med Jan Pytlick skal arbejde på at indfri Odense Håndbolds målsætning om medaljer og Champions League deltagelse indenfor de kommende tre år.

Bo Rudgaard udtaler selv om skiftet: ”Jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget til arbejdet i Odense Håndbold, hvor jeg kommer til at have stor fokus på udviklingen af den enkelte spiller. Alle kan blive skarpere på detaljerne, og det tager tid at spille en trup sammen, men det er svært ikke at have høje ambitioner med den trup der er sat sammen, og vi vil alle sammen gerne vinde”.

Bo Rudgaard er nuværende assistenttræner i Viborg HK, som netop er oppe imod Odense Håndbold i dameligaens ene kvartfinale, men derudover har han også tidligere været med inde over landsholdet som videoanalytiker og talenttræner hos DHF. Bo Rudgaard er derfor ikke fremmed i hverken klubben eller byen, og har i sin tid hos DHF haft et særdeles godt samarbejde med Odense Håndbolds cheftræner Jan Pytlick.

Jan Pytlick udtaler: ”Jeg kender Bo rigtig godt, ligesom med Ulrik, så har jeg også arbejdet med Bo på landsholdet, da Bo var med til video og udarbejdelse af taktik. Vi har en rigtig god kemi både på og udenfor banen og Bo er en meget rutineret mand, der kender dameligaen ud og ind, så jeg ser frem til samarbejdet.”

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app