ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold sikrer Strategisk Eksklusiv Partner på 3-årig aftale
15. juni 2017

Odense Håndbold sikrer Strategisk Eksklusiv Partner på 3-årig aftale

Ambitiøse Odense Handball Club A/S har d.d. indgået en 3-årig aftale med pengeinstituttet Sparekassen Sjælland-Fyn der er repræsenteret med 53 filialer på Sjælland og Fyn.

Den samarbejdsaftale, der præsenteres i dag, er ikke kun unik for Odense Håndbold, men også for damehåndbolden i Danmark. Både økonomien, varigheden og samarbejdets karakter gør, at begge parter får betydelige fordele og et aktivt partnerskab.

”Vi ser frem til det særlige strategiske partnerskab med Odense Håndbold og har derfor indgået en treårig samarbejdsaftale med klubben. Det indebærer, at vi som hele Fyns og Sjællands sparekasse ønsker at være synlige i samarbejdet og fællesskabet med Odense Håndbold, som vi ønsker held og lykke med det visionære projekt. Samtidig har vi skævet til, at Odense Håndbold også lægger vægt på talentudvikling, som er en af sparekassens mærkesager, når det drejer sig om partnerskaber,” siger administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Lars Petersson.

Når Odense Håndbold løfter ambitionerne på det sportslige plan, så er det også kun naturligt at løfte ambitionerne i forhold til klubbens samarbejdspartnere. At Sparekassen Sjælland-Fyn ønsker at være en del af den udvikling, Odense Håndbold er i gang med, viser, at opbakningen til et fynsk håndboldprojekt er til stede.

”Vi har jo en gang slået fast, at vi vil det her. Der er kort sagt handling bag ordene. Byggeprojektet der snart har første spadestik, forpagtningen i Odense Idrætshal og selvfølgelig det, at vi nu har 10 landsholdsspillere og Jan Pytlick, viser jo, at vi vil det,” siger bestyrelsesformand, Jørn Bonnesen, og fortsætter: ”Jeg glæder mig rigtig meget på Odense Håndbolds vegne over, at det er lykkedes at indgå denne aftale.”

Strategisk Eksklusiv Partner er den største samarbejdsaftaleform, der findes i Odense Håndbold-regi, og det er første gang i klubbens historie, at en samarbejdsaftale af denne kaliber er indgået. Aftalen som Strategisk Eksklusiv Partner spænder fra klassisk eksponering til netværkssamarbejde samt lokale aktiviteter med de 53 filialer, som Sparekassen Sjælland-Fyn har i Danmark.

Adm. direktør Mark Jespersen glæder sig: ”Det er ikke kun Sparekassen Sjælland-Fyns kunder og Odense Håndbolds fans, der får gavn af aftalen; håndboldfolket rundt i landet vil fremadrettet opleve den store sportslige satsning,” og han fortsætter: ”Vi ser jo, at det ikke længere kun er jyske hold, der har ambitioner, men Odense Håndbold og de sjællandske hold præger tophåndbolden både nu og i den kommende sæson.” 

Yderligere spørgsmål:

Bestyrelsesformand i Odense Håndbold, Jørn Bonnesen, 63141414

Adm. Direktør i Odense Håndbold, Mark Jespersen, 40996999

Presse- og direktionsrådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn, Jan Løve, 40 10 76 44

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app