ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold sikkert fra land i ligapremiere
04. september 2017

Odense Håndbold sikkert fra land i ligapremiere

De fynske håndboldkvinder fik en god start på den nye sæson. Odense Håndbold vandt med 24-18 over Aarhus United i gårsdagens kamp.

Af Sebastian Spangtoft

I en godt besøgt Odense Idrætshal åbnede de orange Odense-piger årets HTH GO Liga. I onsdags tørnede Odense Håndbold og Aarhus United sammen i Santander Cuppen, hvor Odense Håndbold trak det længste strå og tog en 21-18 sejr med hjem til Fyn. I går – bare fem dage efter – stod holdene atter over for hinanden.

Odense Håndbold har op til sæsonen handlet godt ind og stillede derfor op med mange nye navne på holdkortet. Det samme kan man sige om gæsterne fra Aarhus United, men at det var to forholdsvis nye mandskaber, der gik på banen, kunne man umiddelbart ikke se på spillet i begyndelsen af kampen. Begge hold leverede flot spil og fulgtes pænt ad til 4-4. Efterfølgende fik det odenseanske forsvar dog fat i gæsterne fra Aarhus, og også angrebsspillet for de orangeklædte kom til at fungere.

Landsholdsanføreren Stine Jørgensen bragte fynboerne foran 10-6 efter knapt tyve minutter. Resten af halvlegen havde playmaker Nadia Offendal flot styr på angrebsspillet, hvilket fik Aarhus United til at forsøge sig med en mandsopdækning. Det gav plads til de øvrige orange medspillere, hvilket Suzanne Bækhøj udnyttede med et gennembrud og en scoring til 15-9 – som også var resultatet, da der blev fløjtet til pause.

Efter pausen forsatte Odense Håndbold sin dominans. Det gav cheftræner Jan Pytlick fin mulighed for at få hele bænken i spil. Althea Reinhardt kom på mål og diskede op med flere store redninger i starten af halvlegen. Da Odense Håndbold ligeledes fik tur i den angrebsmæssigt, lignede det efterhånden en lussing til gæsterne fra Jylland. Nadia Offendal øgede til 22-13, og kampen blev reelt afgjort.

Mod slutningen virkede det dog som om, at gassen gik en smule af ballonen. Begge hold havde ikke så let ved at score som tidligere, og de tekniske fejl meldte sig også på banen. Aarhus United fik pyntet lidt på resultatet, inden Kathrine Heindahl sendte kampens sidste kasse i nettet til slutresultatet 24-18.

Næste opgave for Odense Håndbold bliver den 9. september. Her skal Pytlicks tropper op i mod de forsvarende danske mestre fra Nykøbing Falster Håndbold på udebane.

Billetter til den næste hjemmekamp mod sidste sæsons sølvvindere fra København Håndbold kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app