ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold klar med nye spillerkontrakter
13. januar 2017

Odense Håndbold klar med nye spillerkontrakter

Flere nye kontrakter er på plads i Odense Håndbold.

Odense Håndbold henter endnu en landsholdsspiller

Odenses ligahold fortsætter med at tiltrække landsholdsspillere og kan i dag offentliggøre, at man har indgået en 3-årig kontrakt med landsholdsfløjen Trine Østergaard. Trine spiller i dag for FCM og havde under det netop overståede EM i Sverige næsten fuld spilletid på landsholdet.

Cheftræner Jan Pytlick er en glad mand: ”Trine har udviklet sig fantastisk til at være ”fast inventar” på damelandsholdet. Hendes hurtighed og træfsikkerhed kombineret med hendes energi, gør hende til en markant forstærkning”.

Trine udtaler selv om skiftet: ”Når jeg har valgt Odense som ny klub, er det fordi, jeg gerne vil prøve kræfter i noget nyt og sammen med andre landsholdspillere. Det er en god mulighed for at opnå mine personlige mål om at fastholde min plads på landsholdet ved at have min daglige gang blandt andre landsholdsspillere.

Odense Håndbold ligger pt. nr. 4 i den danske liga og forstærkede sig i denne sæson med bl.a. brasilianske Jessica Quintino, målmandstalentet Althea Reinhardt og Oksana Kiseleva fra Rostov-Don. Efterfølgende er der indgået aftaler med Stine Jørgensen, Mette Tranborg, Kathrine Heindahl og Mie Højlund, så truppen er forstærket markant på alle positioner.

 

Odense og Kamilla Kristensen forlænger samarbejdet

Efter 8 år i den orange trøje brænder Kamilla Kristensen stadig for Odense Håndbold og det fortsætter hun også med i de næste 2 år.

Den kommende sæson i Odense vil bestå af en trup sammensat af spillere med landsholdserfaring og store talenter.

Kamillas erfaring fra både landsholdet, andre topklubber og slutspilsrunder samt hendes professionelle indstilling, bliver vigtige bestanddele for holdet den kommende sæson, hvor de mange nye spillere skal indarbejdes i rutinerne på og udenfor banen. Kamilla har været en del af Odense Håndbold siden 2009, så hun har været med fra starten af og er en integreret del af kulturen i klubben.

”En kontraktforlængelse med en spiller af Kamillas kaliber er noget vi er meget glade for. Kamilla har været en del af holdet siden opstarten og hendes store erfaring og professionelle indstilling er meget vigtige i vores bestræbelser på at være med i kampen om topplaceringerne. Samtidig vil Kamillas rolle være at bibringe erfaring til de unge spillere og hun er uden tvivl en kulturbærer på holdet,” udtaler Jan Pytlick, cheftræner i Odense Håndbold.

Selv udtaler Kamilla om kontraktforlængelsen: ”Jeg er glad og stolt over, at mit eventyr fortsætter i Odense Håndbold. Jeg har været i klubben siden side 1 blev skrevet og jeg glæder mig til et nyt og spændende kapitel.”

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app