ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold indgår unikt samarbejde med BARGROUP – virksomheden bag det nyåbnede Storms Pakhus
17. november 2017

Odense Håndbold indgår unikt samarbejde med BARGROUP – virksomheden bag det nyåbnede Storms Pakhus

Odense Håndbold har indgået en foreløbig etårig samarbejdsaftale med den odenseanske virksomhed Bargroup, der står bag flere af byens beværtninger som f.eks. Restaurant Klosterkroen, værtshusene Viggos, Lørups Vinstue og Ølhunden samt diskotekerne Blomsten & Bien, Undergrund og Den Brølende And. Ligeledes er det Bargroup, der står bag Odenses nye samlingspunkt Storms Pakhus – Odense street food.


Kim Hansen, kommerciel chef i Odense Håndbold, udtaler: ”Når Odense Håndbold laver et samarbejde med en virksomhed som Bargroup, hvor der arbejdes på tværs af målgrupper, så er det vigtigt, at kvalitet, værdier og kultur mødes, og det føler vi absolut er tilfældet i dette samarbejde.”

De to virksomheder oplever begge en stigende interesse udefra og har sammen en stor drøm om, at den interesse skal bruges til at udvikle kvalitetsprodukter og -koncepter, der vil kunne ses, mærkes og opleves i Odense by – både for erhvervslivet, publikum og byens borgere.

”Vi har et fælles ønske om at skabe værdi for vores kunder, værende det både erhvervskunder og publikum, og der kan vi gøre utrolig meget for hinanden. Vi arbejder i to forskellige men komplementerende brancher, og hos Odense Håndbold arbejder vi med flere projekter, der i fremtiden kan udvikles via den vidensdeling og de muligheder, som et samarbejde med Bargroup giver,” udtaler Kim Hansen.

Den nyligt indgåede samarbejdsaftale mellem Odense Håndbold og Bargroup er den største af sin slags i Bargroups historie, og det er en aftale som Bargroups marketingchef, Sanne Brigsted, forventer sig meget af: ”Aftalen med Odense Håndbold giver os en helt unik mulighed for at komme ud til et bredere kundesegment vha. en i Bargroup tidligere uudnyttet kanal – nemlig ligahåndbold. Samtidig åbner denne samarbejdsaftale også op for et nyt netværk af mulige partnere, som vi i samarbejde med Odense Håndbold kan bruge aktivt i udviklingen af nye og spændende aktiviteter til gavn for Odenses borgere. Bargroup har et stort ønske om at bidrage positivt til udviklingen af Odense, og det gør vi blandt andet ved at investere i såvel ligabold som divisionsbold. Bargroup støtter i dag mere end 40 sportshold i Odense Kommune.”

For yderligere kommentarer kontakt:
Kim Hansen, kommerciel chef, Odense Håndbold, på tlf: 29 67 57 66
Sanne Brigsted, marketingchef, Bargroup, på tlf: 30 80 60 35

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app