ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold forlænger med to spillere
28. december 2017

Odense Håndbold forlænger med to spillere

Odense Handball Club A/S forlænger med Jessica Quintino og Nadia Offendal. Begge spillere er landsholdsaktuelle og har skrevet under på en treårig kontrakt. De fortsætter altså begge i klubben frem til 2021.

Odense Handball Club A/S har valgt at forlænge samarbejdet med både Jessica Quintino og Nadia Offendal. Begge spillere har skrevet under på en ny treårig kontrakt, så højre fløjen og playmakeren forbliver altså faste dele af den ambitiøse trup.

Jessica Quintino er glad for at skulle fortsætte i Odense Håndbold: ”Jeg er glad for at få tre år mere i Odense Håndbold. Jeg er glad for trænerne, klubben og mine holdkammerater, og jeg glæder mig til forhåbentlig at skulle kæmpe om guldet og måske i fremtiden være med i Champions League. Vi har efter min mening Danmarks bedste hold, og vi har evnerne til at gå langt.”

Også Nadia Offendal er begejstret for at skulle fortsætte i den orange trøje: ”For mig var det optimalt at blive i Odense, fordi mine ambitioner og drømme om at vinde medaljer og spille med i Champions League matcher dem, som holdet og Odense Håndbold har. Jeg føler mig også hjemme her og er glad for klubben og holdet.”

”Vi er glade for at forlænge med både Nadia og Jessica. Nadia har været en del af Odense i en lang periode, og hun er blevet en integreret del af kulturen og vores DNA. Hun er også en dygtig håndboldspiller, der er inde i en rigtig god udvikling. Det er fantastisk, at også Jessica forlænger med tre år mere. Hun er faldet godt til i Odense, og hun er også en fantastisk dygtig spiller,” siger cheftræner i Odense Handball Club A/S, Jan Pytlick, om de to nye kontraktforlængelser.

Jessica Quintino har spillet i Odense Håndbold siden 2016. Hun deler pladsen på højre fløj sammen med Trine Østergaard og har udenlandsk erfaring med sig fra klubber i både Brasilien og Europa. Jessica Quintino har også netop deltaget i VM-slutrunden i Tyskland, hvor hun stort set fik fuld spilletid.

Den 23-årige Nadia Offendal har været i Odense Håndbold siden 2013. Hun blev op til slutrunden i Tyskland udtaget til Klavs Bruun Jørgensens bruttotrup og har tidligere spillet i Ishøj, HK 73 og HØJ.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app