ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Det halve landshold spiller i orange!
08. juni 2017

Det halve landshold spiller i orange!

I aften når Klavs Bruun Jørgensen sender sine rød-hvide tropper på banen, så bliver det ekstra spændende at være orange i hjertet.

Landstræneren har haft 20 spillere til samling, og ud af de 20 er der hele syv spillere, som fra den kommende sæson spiller i Odense Håndbolds velkendte orange trøjer.

De syv spillere er som følger:

Althea Reinhardt
Freja Cohrt
Mie Højlund
Stine Jørgensen
Mette Tranborg
Kathrine Heindahl
Trine Østergaard

Landstræneren har barberet landsholdstruppen ned til 16 mand i forbindelse med aftenens venskabskamp mod de kommende VM-værter fra Tyskland, og alle de orange er stadig med. Det betyder, at vi i aften er så heldige at få en smagsprøve på, hvad der kan opleves hos Odense Håndbold i den kommende sæson, så vi anbefaler absolut, at du tænder for dit tv i aften kl. 20.50 på TV2.

Det er ikke kun landstræneren, der kan stille med et halvt Odense-hold, men Odense kan også stille med et halvt landshold, og det betyder at spillerne allerede nu får en forsmag på, hvordan deres kommende sæson bliver, når de inden længe skal spille sammen i den orange trup.

“Det er et kæmpe plus for både klub- og landshold, fordi vi kommer til at spille sammen hele tiden. På landsholdet har man kun kort tid sammen, så det er da en fordel, hvis en stor del af holdet spiller sammen til daglig,” udtalte Stine Jørgensen til Sport Fyn tidligere på ugen.

TV2 har netop offentliggjort en rigtig god nyhed for de danske håndboldklubber. Nemlig at 15 procent flere seere har fulgt med i klubhåndbold i sæson 2016/17 i forhold til sæson 2015/16, hvilket er noget, vi for alvor har mærket i Odense Håndbold. Vi håber selvfølgelig, at endnu flere vil følge med i den kommende sæson, og det er både hjemme fra stuerne, men også på tribunerne i Odense Idrætshal, hvor stemningen slet ikke bliver til at tage fejl af, når den orange trup går på banen!

Har du ikke tid til at se landsholdet spille i dag, så frygt ej, for du kan allerede nu sikre dig et sæsonkort til den kommende sæson, hvor du kan se det halve landshold løbe på banen i Odense Idrætshal som en del af den orange trup!

Køb sæsonkort her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app