Fanklub, udebanetur og merchandise - og meget mere!

Som fan eller tilskuer hos Odense Håndbold kan du få mange oplevelser med hjem. Udover selve håndboldkampene i Odense Idrætshal kan du også møde vores maskot, købe vores orange merchandise og hilse på spillerne til Aftermatch. Du kan også tilslutte dig vores fanklub og tage med på udebanetur, når de orange drager udenbys. Læs mere på siden her om nogle af de ting, du kan opleve som fan eller tilskuer hos Odense Håndbold.

Inferno Odense

Odense Håndbolds officielle fanklub er Inferno Odense. De er den ekstra spiller på banen, når de orange går i krig mod modstanderne, og de står for den gode stemning i hallen.

Du kan besøge Infernos Facebook-side, hvor du kan læse mere om spillerne, kampene, fanklubben og dens arrangementer. Besøg Facebook-siden her

Skal du med på udebane?

Kunne du tænke dig at komme med til de oranges kampe på udebane, arrangerer Inferno Odense klubbens udebaneture. Turen foregår som oftest med bus, hvor der er spændende aktiviteter og sjove indslag på vej til hallerne. 

Der er altid plads til en ekstra, og man behøver ikke være medlem af fanklubben for at komme med på busturen.

Bliv klædt på til kamp

Skal du være ordentligt klædt på til kamp, er det vigtigt at have udstyret i orden.

Til vores kampe kan du købe både halstørklæder, fantrøjer og originale spillertrøjer i klubbens velkendte, orange farve. Du kan også købe keyhangers og spillertrøjer fra sidste sæson. 

Kom og se udvalget af Odense Håndbold-merchandise i forhallen til kampene i Odense Idrætshal. 

Mød spillerne til Aftermatch

Skal du have en autograf eller tage en selfie med en af spillerne, kan du møde dem til Aftermatch efter alle Odense Håndbolds hjemmebanekampe.

Aftermatch er et studie, hvor der reflekteres over den netop overståede kamp og de situationer eller begivenheder, der er aktuelle her og nu. Spillere og trænere kommer forbi for at fortælle og hilse på alle tilskuerne.

Aftermatch finder sted i caféområdet i Odense Idrætshal.