Firmajulefrokost
06. december 2019 : Kl. 18:00 - 23:59 Odense Idrætshal

Firmajulefrokost

Eksporter til kalender 12/6/2019 6:00:00 PM 12/6/2019 11:59:00 PM UTC Firmajulefrokost Odense Idrætshal
Magi i luften, Larsens de bedste og Henrik Milling - Odense Håndbold arrangerer firmajulefrokost i samarbejde med CSB Island Entertainment og Albani

Sammen med CSB Island Entertainment og Albani arrangerer Odense Håndbold firmajulefrokost med magi i luften, Larsens de bedste og Henrik Milling. 

Maden bliver leveret af Møllekroen, der med mere end 27 års faglig erfaring er garant for en lækker smagsoplevelse. Det kreative køkken har altid målsætningen om at lave mad af høj kvalitet, og dette sikres ved, at alt bliver lavet fra bunden – naturligvis med de bedste råvarer. 

Halberg & Friends
De allerstørste hits, som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd, er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band - Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums.

En Lille Pose Støj
En Lille Pose Støj er navnet på et yderst velspillende band fra Odense, som hylder den folkekære musiksmed: Kim Larsen! Bandets gode indbyrdes kemi og åbenlyse spilleglæde gør en aften i selskab med En Lille Pose Støj til en uforglemmelig oplevelse. 

Henrik Milling
Henrik Milling er en DJ, som elsker musikken for den fest og stemning, den kan give. Han har mange års erfaring som DJ, men er også kendt som musikproducer og radiovært for bl.a. P7. Henrik er en sand musikekspert og er en DJ med en bred musikviden. Dette gør, at Henrik er i stand til at ramme præcis den stemning og den musik, der passer til den festlige lejlighed.

Pris pr. person: kr. 795,00 + moms (inkl. øl, vand, sodavand og vin ad libitum. Spiritus tilkøbes). 

Reservation skal ske senest den 1. november 2019. Reservation sker pr. mail til abs@odensehaandbold.dk

Der tages forbehold for udsolgt.